Uw Betrouwbare Partner voor Uitzendbureau Software

Bent u op zoek naar uitzendbureau software die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf? Bij Actief Software begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrijfsprocessen efficiënt en effectief te beheren. Onze oplossing, A-PerfectMatch (APM), is ontworpen om elk aspect van uw uitzendbureau te ondersteunen.

Wat Actief Software onderscheidt van andere aanbieders, is onze diepe kennis van de uitzendbranche. Wij hebben jarenlang nauw samengewerkt met uitzendbureaus van alle groottes. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat onze software aansluit bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Runt u een klein uitzendbureau of ben u juist een grote speler? Wij bieden oplossingen die volledig aanpasbaar zijn aan uw unieke situatie.

Onze kernoplossing is het resultaat van jarenlange research en voortdurende innovatie. APM helpt u bij het stroomlijnen van al uw bedrijfsprocessen; van de eerste wervingsstappen tot het beheer van administratie, planning en salarisverwerking. Hierdoor kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het verbinden van talent met de juiste bedrijven.

Volledige Ondersteuning voor Uitzendbureaus

Bij Actief Software geloven we dat een goede softwareoplossing meer doet dan alleen maar een aantal functies bieden. Onze uitzendbureau software helpt u om uw dagelijkse taken sneller en efficiënter uit te voeren. Maar deze biedt ook diepgaande inzichten waarmee u strategische beslissingen kunt nemen.

Met APM heeft u de mogelijkheid om eenvoudig kandidaten te matchen met de juiste vacatures. Maar ook de voortgang van plaatsingen te volgen en rapporten te genereren. Deze bieden inzicht in de prestaties van uw uitzendbureau. Daarnaast vereenvoudigt onze software de administratie door een volledig geïntegreerd systeem voor loonverwerking, urenregistratie en facturatie.

Of u nu behoefte heeft aan een standaardoplossing of maatwerksoftware, wij hebben de expertise om u te helpen bij elke stap van uw bedrijfsvoering. Onze software is schaalbaar, zodat deze meegroeit met uw bedrijf en eenvoudig aan te passen is aan veranderende behoeften in de markt.

Innovatieve Functies voor Optimale Efficiëntie

Werving en Selectie: Onze software helpt u om eenvoudig kandidaten te vinden, te beheren en te plaatsen. U kunt snel profielen aanmaken, cv’s importeren en automatisch kandidaten matchen met openstaande vacatures. Dit bespaart u tijd en helpt u om de beste kandidaten snel aan de juiste posities te koppelen.

Administratie en Rapportage: U kunt alle administratieve taken, zoals urenregistratie, salarisverwerking en facturatie, eenvoudig beheren vanuit één centraal systeem. Onze rapportagetools geven u real-time inzicht in de prestaties van uw bedrijf, waardoor u betere zakelijke beslissingen kunt nemen.

Compliance en Wetgeving: Actief Software is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving in de uitzendsector. Onze software zorgt ervoor dat u volledig voldoet aan de geldende wetgeving. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over compliance-problemen.

Gebruiksvriendelijke Interface: Onze software is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het systeem is intuïtief en gemakkelijk te leren, zodat u en uw team snel aan de slag kunnen. We bieden bovendien uitgebreide trainingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van alle functionaliteiten.

Maatwerk voor Uw Unieke Behoeften

Elk uitzendbureau is anders, en dat begrijpen wij bij Actief Software als geen ander. Daarom bieden wij oplossingen op maat die precies aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Onze experts werken nauw met u samen om te bepalen welke functies en modules het beste passen bij uw processen. Of u nu behoefte heeft aan een volledig geïntegreerde softwareoplossing of aan specifieke tools voor bepaalde onderdelen van uw bedrijf, wij kunnen u voorzien van een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen.

We hebben ervaring met het implementeren van software voor zowel kleine als grote uitzendbureaus. Of u nu net bent begonnen of al een gevestigde naam bent in de branche, wij hebben de juiste tools en expertise om uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Uitstekende Ondersteuning en Training

Bij Actief Software geloven we dat goede ondersteuning net zo belangrijk is als goede software. Daarom bieden we uitgebreide ondersteuning en training aan al onze klanten. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen het meeste uit onze software te halen. Of u nu hulp nodig heeft bij de installatie, het gebruik van bepaalde functies of advies wilt over hoe u uw processen kunt optimaliseren, wij staan voor u klaar.

Daarnaast bieden we een trainingsprogramma’s aan. Deze trainingen zorgen ervoor dat u of uw medewerkers snel en efficiënt leren werken met onze software.

Waarom Kiezen voor Actief Software?

Bij Actief Software zetten we ons in om uitzendbureaus te voorzien van de beste tools om hun bedrijf te laten groeien. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de uitzendbranche, bieden we niet alleen software, maar ook oplossingen die uw bedrijf transformeren. Wij helpen u om uw processen te vereenvoudigen, uw efficiëntie te maximaliseren en uw bedrijf succesvoller te maken.

Kies voor Actief Software en ervaar zelf de voordelen van onze geavanceerde uitzendbureau software en toegewijde ondersteuning.

Neem Vandaag Nog Contact op!

Bent u klaar om uw uitzendbureau naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve software? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe A-PerfectMatch u kan helpen uw doelen te bereiken. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een demonstratie te geven van onze krachtige software. Bezoek bijvoorbeeld deze website voor meer informatie over trends in de uitzendsector.

Kies voor Actief Software, uw partner in succes.

Meer informatie…»