Op het <Invoer> tabblad wordt alle informatie over het betreffende Agenda punt weergegeven.


Hieronder de uitleg over de verschillende velden:


Datum

Datum van het Agenda punt. Klik op ▼ voor een kalender.

Tijd

Begintijd en eindtijd van het Agenda punt. Klik op ▼ voor een een lijst met hele uren.

Alarm

Een alarm instellen voor het Agenda punt. Het alarm zal afgaan voor de gekoppelde Consultant (zie hieronder). Als er geen Consultant is ingevuld zal het alarm voor alle Consultants af gaan.

Taak

Indien deze optie aan staat zal dit Agenda punt in de Takenlijst van Outlook worden geïmporteerd, i.p.v. in de Agenda.

Omschrijving

De omschrijving van het Agenda punt.

Open editor

Opent de (gehele) editor.

Sjabloon invoegen

Een .txt bestand invoeren. De inhoud van dit bestand wordt in het Omschrijving veld geplaatst.

Spellingscontrole

Uitvoeren van spellingscontrole op de tekst in het Omschrijving veld.

Betreft

Een Betreft regel kiezen. De waardes in dit menu kunnen worden beheerd in de <Betreft> tabel in <Tabel onderhoud>.

Kleur

De kleur die het Agenda punt krijgt in het hoofdscherm of <Dashboard>

Toegang

De Toegangscode van dit Agenda punt. Consultants met een hogere Toegangscode dan deze krijgen het Agenda punt niet te zien. Toegangsgroepen kunt u beheren via <Toegangsgroepen> in <Tabel onderhoud>.

Contact met

Een Agenda punt kan een Opdrachtgever, een Kandidaat of beide betreffen. Uw keuze hier activeert de menu's van de volgende velden.

Kandidaat

Indien het Contact met een Kandidaat betreft, kunt hier een Kandidaat toevoegen. Als u de eerste letters van de achternaam intypt springt u automatisch naar de betreffende Kandidaat in de lijst. U kunt ook een zoekscherm openen met de  knop. Dit zoekscherm beschikt over een <Zoekveld>. Als er een Kandidaat is geselecteerd, kunt u het <Kandidaatscherm> openen door op de  knop te drukken.

Opdrachtgever

Indien het Contact met een Opdrachtgever betreft, kunt hier een Opdrachtgever toevoegen. Als u de eerste letters van de naam intypt springt u automatisch naar de betreffende Opdrachtgever in de lijst. U kunt ook een zoekscherm openen met de  knop. Dit zoekscherm beschikt over een <Zoekveld>. Als er een Opdrachtgever is geselecteerd, kunt u het <Opdrachtgeverscherm> openen door op de  knop te drukken.

Contactpersoon

Indien het Contact met een Opdrachtgever betreft, kunt hier een Contactpersoon toevoegen. Als u de eerste letters van de achternaam intypt springt u automatisch naar het betreffende Contactpersoon in de lijst. U kunt ook een zoekmenu openen met de  knop. Dit zoekscherm beschikt over een <Zoekveld>. Als er een Contactpersoon is geselecteerd, kunt u het <Contactpersoonscherm> openen door op de  knop te drukken.

Opdracht

Indien het Contact een bepaalde Opdracht betreft, kunt u hier een Opdracht toevoegen. Als u de eerste letters van de naam intypt springt u automatisch naar de betreffende Opdracht in de lijst. U kunt ook een zoekscherm openen met de  knop. Dit zoekscherm beschikt over een <Zoekveld>. Als er een Opdracht is geselecteerd, kunt u het <Opdrachtscherm> openen door op de  knop te drukken.

Afgewerkt

Als een Agenda punt is afgewerkt kunt u hier een vinkje plaatsen.

Afgewerkt door

De naam van de Consultant die het Agenda punt als Afgewerkt heeft gemarkeerd.

Gemaakt door

De naam van de Consultant die het Agenda punt heeft aangemaakt.

Automaat

Of het Agenda punt door de <Agenda automaat> is aangemaakt.

Contact code

Als een Agenda punt is aangemaakt ten gevolge van een <Contact> actie komt hier een Contact code te staan. Door op de  knop te drukken kunt u het desbetreffende Contact zien.

Code

De unieke code van het Agenda punt. Deze code kunt u gebruiken om naar het betreffende Agenda punt te zoeken.

Consultant

De Consultant waarvoor dit Agenda punt is bedoeld. Standaard wordt de ingelogde Consultant ingevuld. De te selecteren Consultants kunt u beheren via <Consultants> in <Tabel onderhoud>. Als dit veld leeg wordt gemaakt, dan zal het Agenda punt van toepassing zijn op alle Consultants.

Groep

De Groep waarvoor dit Agenda punt is bedoeld. Standaard wordt hier de Groep van de ingelogde Consultant ingevuld. De te selecteren Groepen kunt u beheren via <Groepen> in <Tabel onderhoud>.

Filiaal

Het Filiaal waarvoor dit Agenda punt is bedoeld. Standaard wordt hier het Filiaal van de ingelogde Consultant ingevuld. De te selecteren Filialen kunt u beheren via <Filialen> in <Tabel onderhoud>.N.B.: De waardes van de menu's kunnen geleegd worden door een menu te selecteren en op de <Delete> toets te drukken.

Created with the Personal Edition of HelpNDoc: News and information about help authoring tools and software